A frame kućica se nalazi na Kaluđerskim barama, na samo pet minuta hoda od centra. Smeštena je u mirnom kraju, a potpuno će zadovoljiti vaše potrebe ukoliko tražite kućicu za miran odmor u prirodi bez gužve.
​​U kući su zabranjene proslave, namenjena je isključivo za miran odmor u prirodi.
U ovom, kao i svim našim objektima su dozvoljeni vaši kućni ljubimci.

 

 

 

Nudimo Vam i mogućnost organizovanja planinarskih, alpinističkih i kanjoning tura na najaktraktivnijim lokacijama planine Tare kao i rafting rekom Drinom i plovidbu kanjonom jezera Perućac.

 

 

Telefon za informacije i rezervacije:

  • +381 60 6403500

  • KONTAKTIRATI ISKLJUČIVO PORUKOM NA VIBER ILI WhatsUp

  • Email: sumskakucaplaninatara@gmail.com

Pogledajte lokaciju na Google mapi

 

 

A-Frame Kućica - Kaluđerske Bare - planina Tara

 

Spavaća soba je na spratu i raspolaže sa dva ležaja (bračni krevet). Ovo jeste kuća za dvoje, ali se u dnevnom boravku može udobno smestiti još jedna odrasla osoba. Na spratu se takođe nalazi i radni prostor (radni sto i stolica).
Kuhinja je potpuno opremljena za duži boravak, a uvek će vas sačekati nekoliko vrsta kafe (opremljena je i Dolce gusto espreso aparatom).
Grejanje je na drva i norveškim radijatorima, na struju.
 

 

UNUTRAŠNJOST KUĆE

 

U blizini kuće je staza za skijanje, sankanje, sportski tereni, ergela konja, etno selo, vidikovac Crnjeskovo, manastirski stanovi sa crkvom, malo dalje je Hajdučka česma i jezerce i brana Jarevac.

 

 

Od nas se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Zlatibor, Bajina Bašta ili se okupati na Perućačkom jezeru.

 

POGLEDAJTE I NAŠ OSTALI SMEŠTAJ