Apartman Tara - Šljivovica - Planina Tara

 

Apartman se nalazi u Račanskoj Šljivovici, pored samog puta koji povezuje dva najatraktivnija dela Tare, Kaluđerske Bare i Mitrovac. Udaljenost od Kaluđerskih Bara odnosno od hotela “Omorika” je oko 4 km, dok je Mitrovac i Dečije odmaralište udaljen nekih 12 km.

 

SPECIJALNI POPUST !!!

7 DANA ZA SAMO 100 EVRA

 

 

Apartman TARA poseduje dnevni boravak sa trpezarijom, kompletno opremljenu kuhinju,  kupatilo i dve spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem, i druga sa dva standardna ležaja. Apatman je opremljen sa TV prijemnikom sa digitalnom antenom, radio prijemnikom, električnim grejnim telima, peći na drva, dovoljnim brojem ormara, kompletnim posuđem i svime onim što će Vaš boravak učiniti udobnim i prijatnim.

 

 

 

Telefoni za informacije i rezervacije:

  • 064/8969-152

e-mail: obradbb@yahoo.com

 

 

 

 

Račanska Šljivovica se nalazi na putu koji predstavlja kičmu planine Tare. Ovaj put povezuje dve najatraktivnije i najrazvijenije destinacije na samoj Tari, Kaluđerske Bare i Mitrovac.

U neposrednoj blizini apartmana nalazi se Edukativno-informativni centar NP Tara u kome možete dobiti osnovne informacije i upotpuniti svoja znanja o NP Tara. Na samo 300 m od apartmana nalazi se žičara i uređena ski staza dužine oko 300 m.

 

 

U neposrednoj  blizini  se nalazi i stari hotel „Tara“ a ispod hotela je nedavno obnovljena stara brana, tako da je sada tu formirano jezerce gde postoji i šetno-planinarska staza „Jarevac“. Od ostalih interesantnih sadržaja koji se nalaze u krugu od samo nekoliko kilometara, svakako treba izdvojiti: Manastriske stanove, vidikovci u okolini, veći broj trim staza oko hotela Omorika i Beli Bor, prolazak kroz kanjon reke Rače, ergelu konja, uređene šetno-biciklističke staze ...

 

Brana i jezerce "Jarevac"

Šljivovica

 

 

GPS Koordinate:  43  54'  00.79" N   19  30'  46.50" E

Pogledajte lokaciju na Google mapi