Apartmani Iva & Pegaz se nalaze na Mitrovcu na Tari, 200m od dečjeg odmarališta, a 500m od centra.
Raspolažemo sa dva apartmana sa zasebnim ulazima i odvojenim terasama. TV prijemnici su sa Polaris satelitskim paketom kanala kao i besplatan bežični internet i parking ispred objekta.

 

 

 Mitrovac - fotografije

 

Tara - Leto na Mitrovcu
Tara - Mitrovac - skijanje Tara - Mitrovac

 

 

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

 

 

Telefoni za informacije i rezervacije:

Apartman Iva 064/500-14-62 Danijela

Apartman Pegaz 064/433-06-22 Luka

Email za Apartman Pegaz: lukapantelic990@gmail.com 
 

Lokacija na Google mapi

 

 

 

 

 

Apartmani IVA i PEGAZ- Mitrovac - planina TARA

 

Apartman Iva pruža savršen konfor na ovoj planini, idealan je za smeštaj 6 osoba. U prizemlju apartmana je dnevni boravak sa kuhinjom i kupatilom. Na spratu su dve sobe, jedna je dvokrevetna, a u drugoj sobi je francuski ležaj. Ležaj u dnevnom boravku je na rasklapanje. Apartman je kompletno opremljen sa posuđem i posteljinama. U prizemlju je gejanje kaminom na drva, a u sobama TA peći. Ispred se nalazi velika terasa.

APARTMAN IVA

 

 

 

Apartman Pegaz je studio apartman koji je idalan za smeštaj 4 osobe. Apartman raspolaže sa krevetom na sprat i jednim ležajem na rasklapanje za dve osobe. U okviru apartmana se nalazi kompletno opremljena kuhinja sa frižiderom, hodnik i kupatilo, ispred je velika terasa sa garniturom za sedenje.

APARTMAN PEGAZ

 

Za ljubitelje ribolova i sportova na vodi, u neposrednoj blizini su planinsko jezero u Zaovinama ( 6 km), jezero Perućac (10 km) i niz drugih, zanimljivih turističkih destinacija: Manastir Rača, kanjon Drine, Kozija stena sa vidikovcem, Mokra gora i čuvena "Šarganska osmica".