Apartmani se nalaze u centru Mitrovca, u njihovoj neposrednoj bІizini su Centar decijeg odmaralista, sportski tereni, ski lift, lovacki dom i restoran. Na samom Mitrovcu pored pomenutog postoje i prehrambena prodavnica, posta i informativni centar N.P.Tara.

 

Mitrovac se nalazi na 1080 m nadmorske visine. Odlikuje se velikim brojem suncanih sati, stabilnom klimom i cistim vazduhom. Mitrovac i ako mali po povrsini, izuzetno je atraktivan i posecen.

 Dok boravite na Mitrovcu mozete zanimljivim izletima posetiti sve delove Tare. Mi smo Vam ovde izdvojili neka od najatraktivnijih mesta:

- Banjska Stena sa koje se pruza izuzetan pogled na jezero Perucac i kanjon Drine. Naziva se jos i Kozija Stena i udaljenaје 10 km.

- Tepih livada - Prirodni rezervat najvise kategorije udaljen je 1 km, a put je istaknut stazama N.P.Tara.

- Jezero Zaovine po prirodi vestacko, pogodno za pecanje i kupanje. Poznato kao mesto gde је Pancic otkrio Pancicevu Omoriku.

- Jezero Perucac obavezno posetiti u letnjim mesecima, tada je izuzetno atraktivno turistima zbog uredene pontonske plaze sa bazenima, spasiocima, tusevima i restoranom. Postoji i mogucnost iznajmljivanja pedalina i voznja brodom. Ovo mesto je poznato po reci Vrelo ili Godina koja sa svojih 365 т nosi titulu najkrace reke na svetu.

 

 

 

 

 

 

Apartmani "Jelena i Julijana" - Mitrovac - planina Tara

Apartmani su identicni i raspolazu:

dnevnim boravkom, kompletno opremljenom kuhinjom, kupatilom u prizemlju i spavacom sobom na spratu. U apartmanu postoji centralno grejanje i terasa ispred apartmana. Sve smo ovo pripremili za Vas kako bi Vam vreme ovde provedeno ostalo u najlepsem secanju i iskustvo koje се te zeleti da ponovite.

 

Apartman JELENA

 

Apartman JULIJANA

 

Na 25 km nalazi se Bajina Basta, poznato turisticko mesto sa velikim brojem kulturno istorijskih spomenika medju kojima je najpoznatiji Manastir Raca i Solotuski grad (srednji vek). Treba napomenuti da se u okolini Bajine Baste nalazi vodenica Save Savanovica poznatog kao prvi Srpski vampir. U samom gradu postoji veliki broj ugostiteljskih objekata, pa Vam ovaj grad garantuje dobar nocni provod.
- Postoji mogucnost posete Mokre Gore i Drvengrada, preko nadaleko poznatih Kremana (Kremansko prorocanstvo).
Mnostvo manifestacija koje se odvijaju u ovoj obІasti (medu kojima su najpoznatije: Drinska regata i Most - fest), iiu zimskom i letnjem periodu veliki broj posetilaca dovoljan su dokaz da ovo mesto obavezno posetite.
Mitrovac ima izuzetno bogatu floru i faunu a kao glavni simbol poznata је Panciceva Omorika. Lep i udoban smestaj sa svim prirodnim i kulturnim lepotama ucinice da Vam dani ovde provedeni ostanu u najlepsem secanju.

 

Telefoni za informacije i rezervacije:

  • 061/680-22-64
  • 064/645-03-08
GPS Koordinate: 43 55' 24.66" N 19 25' 29.78" E
Pogledajte lokaciju na Google mapi