OBJEKAT TRENUTNO NE RADI.

 

U predivnom planinskom ambijentu i neposrednoj blizini jezera Zaovine nalaze se apartmani JEZERO.

Ukoliko do sada niste imali priliku provesti odmor u drvenim objektima, i doživeti ih u njihovoj toplini, prirodnosti i plemenitosti iskoriste priliku i rezervišite apartman u našem objektu na planini Tari.

 

APARTMANI PRVE KATEGORIJE SA 4**** ZVEZDICE

NOV BETONSKI BAZEN

 

 

U dvorištu je i velika trampolina prečnika 4 metra

 

Na 10 kilometara od kuće je ski staza Nagramak na Sekuliću.

 

 

 

 

 

 

Telefon za informacije i rezervacije:

  • 066/9033-349

 

 

 

Apartmani JEZERO - Zaovine - planina Tara

Očekuje vas pun konfor u apartmanima a u velikom dvorištu je bazen za kupanje, dečiji park, letnjikovci, roštilj i parking.

 

     

 

Objekat raspolaže sa osam komplet opremljenih trokrevetnih apartmana. U dnevnom boravku je ležaj za dvoje tako da se ukupno može smestiti pet odsoba.

Pogledajte slike apartmana.

 

Apartman -  1

 

Apartman -  2

 

U Zaovinama je, izgradnjom reverzibilne hidroelektrane, formirano pet veštačkih jezera izuzetno čiste vode, bogate velikim brojem različitih vrsta ribe gde se još uvek mogu naći primerci autohtone vrste pastrmke potočare.

 

 

Zaovine su čuvene kao mesto na kojem je otkriven živi fosil biljnog sveta, Pančićeva omorika. U zaseoku Đurići 1875. godine čuveni botaničar Josif Pančić otkriva novu „felu“, endemoreliktnu vrstu četinara kojoj daje naziv Pančićeva omorika (Picea omorika). Zaovine su jedino stanište Pančićeve omorike na serpentinitu.

 

Zaovine - Mandići

 

U akumulacijama je evidentirano 14 vrsta riba, predstavnika 6 familija: potočna pastrmka, kalifornijska pastrmka, skobalj, klen, mrena i dr.