Apartmani Milinković je novoizgrađen objekat za smeštaj na planini Tari. Nalazi se u naselju Sokolina u Nacionalnom parku Tara.
Objekat raspolaže sa dva komforna apartmana. U svakom se može smestiti po 5 osoba. Sve je komplet opremljeno. Besplatan je bežični internet. Televizija je MTS kablovska. 

Cena po apartmanu je 40 evra dan. Minimalan broj noćenja je 3. Cena zavisi od broja osoba i dužine boravka. Za praznike cene su uvećane.
 

 

Od nas se mogu realizovati i izleti do Kaluđerskih Bara, Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Zlatibor, jezero Perućac i grad Bajinu Baštu.

Tara - Leto na Mitrovcu

 

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

 

 

 

 

Kontakt telefon:

+381643259414
E-mail: slobodankamilinkovic1@gmail.com
 

Lokacija na Google mapi

 

 

 

 

Apartmani MILINKOVIĆ - Sokolina - planina Tara

 

Apartman 1 raspolaže velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom, terasom i kupatilom u prizemlju. Na spratu je prostor sa ležajevima i terasa.

APARTMAN 1

 

Apartman 2 raspolaže velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom, terasom i kupatilom u prizemlju. Na spratu je prostor sa ležajevima i terasa.

APARTMAN 2

 

VIDEO PREZENTACIJA

 

 

 

 

Sokolina je idealna za duge šetnje i bavljenje planinskim biciklizmom. Očuvane šume predstavljaju prirodni rashlađivač u toplim letnjim mesecima.

Obavezno posetite I vidikovac "Sokolarica" koji je na 900 metara od brvnare.