ApApartmani “Tara u Srcu” nalaze se u Zaovinama na Tari, u naselju Jezera, udaljeni 100 metara od glavnog puta. Raspolažemo sa 7 smeštajnih jedinici od kojih su tri trenutno na raspolaganju i ukupno se može smestiti 10 osoba. Ukupna površina objekta je 390 m2. U prizemlju je vešernica i kotlarnica. Od glavnog puta do objekta je 100 metara makadamskog puta.
Naš smeštaj se nalazi na obali jezera, udaljen oko 150 metara od vode, pa u letnjem periodu postoji mogućnost organizovanja svih aktivnosti na vodi kao što su kupanje, veslanje kajaka, jedrenje na dasci, vožnja skutera kao i pecanja uz važeću dozvolu.
Objekat ima nekoliko bicikala koje možete iznajmiti a sama lokacija smeštaj je u blizini obeleženih planinarskih staza.
Na samoj parceli pored smeštaja može se organizovati i sankanje za decu u zimskim uslovima.
Objekat se nalazi u blizini poznatih turističkih destinacija koje se mogu obići kao što su jezero Perućac i reka Drina, vidikovci Banjska stena, Mitrovac, Mokra Gora, Zlatibor…


Napomena. U zimskom periodu parking je udaljen 100 metara od smeštaja.

Dozvoljeni su mali kućni ljubimci.
 

 

 

Zaovine zimi
Još slika .......ovde

 

Telefon za informacije i rezervacije:

+381 62 590282

e-mail: apartmanitarausrcu@gmail.com

Pogledajte lokaciju na Google Mapi

 

 

 

Apartmani TARA u SRCU - vikend naselje Jezera - Zaovine - planina Tara

 

 

Apartman A2 bez kuhinje
Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe,kupatila i hodnika u ukupnoj površini od 25,2 m2. U apartmanu se nalazi jedan francuski ležaj (200160 cm) u spavaćoj sobi, drugi ležaj (200140) koji se razvlači iz garniture za sedenje u dnevnom boravku.
U dnevnom boravku postoji rashladni uređaj (mini bar) kao i električna džezva za zagrevanje vode za čaj, kafu i slično.
Pored TV-a u dnevnom boravku postoji i muzički uređaj i kućni bioskop. Apartman ima pristup internetu putem Wifi mreže. Sistem grejanja je centralno u kombinaciji podnog i radijatorskog grejanja.

 

 

Apartman A3
Sastoji se iz dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupatila i terase ukupne površine 56,22 m2. U spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj (200160 cm), a drugi ležaj (200140) se nalazi u dnevnom boravku i razvlači se i garnitura za sedenje. Pored TV-a u dnevnom boravku postoji i muzički uređaj kao i kućni bioskop, a i internet je dostupan putem Wifi mreže.
Kuhinja je opremljena rashladnim uređajem kao i kompletnom opremom za četiri osobe. Sisitem grejanja je centralno u kombinaciji podnog i radijatorskog. Terasa je opremljena sa baštanskim stolom i stolicama.

 

 

Soba 1
Sastojii se od spavaćeg dela, kupatila i terase ukupne površine 22 m2. U sobi se nalazi francuski ležaj 200x180cm. Soba je opremljena rashladnim uređajem (mini bar) kao i električna džezva za
zagrevanje vode za čaj, kafu i slično. Soba je opremljena TV-om i ima pristup internetu putem Wifi mreže.