Gorska kuća se nalazi na Kaluđerskim barama. Za vreme boravka u ovoj kući uživaćete u privatnosti borove šume u našem dvorištu.

 

Kod nas se takodje možete informisati i zakazati turu obilaska Nacionalnog parka Tara. 

U kući je zabranjena organizacija proslava, zabava... Namenjena je isključivo za miran odmor u prirodi.

 

 

 

 

Nudimo Vam i mogućnost organizovanja planinarskih, alpinističkih i kanjoning tura na najaktraktivnijim lokacijama planine Tare kao i rafting rekom Drinom i plovidbu kanjonom jezera Perućac.

 

 

Telefon za informacije i rezervacije:

 

  • +381 60 6403500

  • KONTAKTIRATI ISKLJUČIVO PORUKOM NA VIBER ILI WhatsUp

  • Email: sumskakucaplaninatara@gmail.com

 

Pogledajte lokaciju na Google mapi

 

 

Šumska Kuća - Kaluđerske Bare - planina Tara

 

Ova raskošna planinska kuća raspolaže sa 8 ležajeva, 4 spavaće sobe, 2.5 kupatila i velikim dnevnim boravkom sa kaminom. U prizemlju se nalazi jedna spavaća soba sa dva singl kreveta i malim kupatilom, a na spratu dve sobe sa bračnim krevetima i jedna sa dva singl kreveta. Takodje se na spratu nalazi mali toalet. Kuća je orijentisana prema šumi, pa ćete ceo dan moći da uživate u cvrkutu ptica. Grejanje je na drva, kaminom ili peći i norveškim radijatorima. Ispred kuće se nalaze tri parking mesta.

 

UNUTRAŠNJOST KUĆE

 

U blizini kuće je staza za skijanje, sankanje, sportski tereni, ergela konja, etno selo, vidikovac Crnjeskovo, manastirski stanovi sa crkvom, malo dalje je Hajdučka česma i jezerce i brana Jarevac.

 

 

Od nas se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Zlatibor, Bajina Bašta ili se okupati na Perućačkom jezeru.