Konaci Gradina se nalaze u selu Zaovine, smešteni između dva jezera, na 900 m nadmorske visine.
Sastoje se od četiri novoizgrađena, prostrana i potpuno opremljena apartmana idealno prilagođena za vaš potpuni odmor i užitak u netaktunoj prirodi planine Tare.
Svi apartmani su potpuno opremljeni za vaš boravak i nesmetani odmor. Našim gostima omogućen je besplatan WiFi signal, televizija, obezbeđen parking. Svi apartmani imaju zasebne ulaze što omogućava privatnost našim gostima.

- Zaovine - planina Tara

PRIMAMO VAUČERE ZA ODMOR U SRBIJI

 

 

Apartmani Konaci Gradina okruženi su prelepim livadama, šumama jele, smrče, bukve, koje predstavljaju prirodni rashlađivač u toplim letnjim mesecima. Povoljna klima ovog područja, nadmorska visina, atmosferski pritisak, njegov sastav i vlažnost, predstavljaju pravu vazdušnu lekovitu banju.
Svojim gostima nesebično nudimo mogućnost šetnje pešackim stazama, posetu čuvenim vidikovcima, kao i druge vidove rekreacije: biciklizam, planinarenje, itd, dok kristalno čisto Zaovljansko jezero omogućava sve vrste rekreacije i sportova na vodi, plivanje, ronjenje, itd. U blizini apartmana mogu se naći domaći proizvodi, sir, med, kajmak, pršut i sl.
Tara nudi dosta u vrelim letnjim danima. Planinska klima u kombinaciji sa nekoliko jezera idealna je prilika da se sklonite od gradskih vrućina.
Udaljenost apartmana od jezera je svega nekoliko stotina metara ( 5 do 25 minuta hoda u zavisnosti od jezera).

 


Na velikom jezeru u Zaovinama , najbolje mesto za kupanje je kod brane Lazići. Plaža nije uredjena i u zavisnosti od nivoa jezera zavisi i veličina plaže. U blizini ovog mesta za kupanje je restoran sa lepim pogledom na malo jezero Spajići.

 

 

 

Konaci GRADINA - Zaovine - planina Tara

 

Apartman 1 je studio apartman, ima dnevni boravak sa TV uređajem i francuskim lezajem, potpuno opremljenom kuhinjom, wc/tuš. Predviđeni za udoban smeštaj 2 osobe.


Apartman 2 ima odvojenu spavaću sobu, sa dva odvojena kreveta, dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje i TV uređajem, potpuno opremljenom kuhinjom, kao i wc/tuš. Predviđen za smeštaj četiri osobe.
 

Apartmani 3 I 4 nalaze se na spratu objekta. Apartmani su na dva nivoa.
U apartmanu 3 u donjem nivou nalazi se kuhinja sa trpezarijom, prostranim dnevnim boravkom sa francuskim lezajem i kupatilom, dok se u potkrovlju nalazi mala soba sa jednim ležajem.Predviđen za smeštaj tri osobe.
U apartmanu 4 na donjem nivou nalazi se dnevni boravak sa trosedom na razvlačenje, kuhinjom I kupatilom, dok se na galeriji nalazi soba sa francuskim ležajem koja izlazi na terasu sa pogledom na jezero.Predviđen za smeštaj četiri osobe.
 


 

PONUDA
VIKEND  AKTIVAN VIKEND
Petak –večera Petak – večera
Subota – pun pansion Subota – program sa vodičem, pun pansion
Nedelja – doručak , ručak  
Nedelja – doručak, ručak
NAJAM APARTMANA dvokrevetni – trokrevetni – četvorokrevetni
 


U sklopu AKTIVNOG ODMORA nudimo tri varijante rekreacije: dve pešačke ture, različite težine I biciklističku turu oko jezera.
Pešačka tura – manje zahtevna
Šumskim I asfaltnim putem obilazak staništa Pančićeve omorike . Boravak na dva manja jezera, lekoviti izvor, lokalitet Ravna stena 6.vek.
Pešačka tura – srednje zahtevna
Od 700 m nadmorske visine do 1545 m vrh Zborište, šumskim putevima I stazama, stanište Pančićeve omorike, prolazak kroz stanište mrkog medveda.
Biciklistička tura – srednje zahtevna
Obilazak oko jezera Zaovine, od 900 m do 1300 m nadmorske visine. Panoramska vožnja, vidikovci. Oko 35 km dužine.

 

Kategorizovano domaćinstvo

 

Telefoni za informacije i rezervacije: