Planinska kuća TALIJA - Kaluđerske Bare - planina Tara

 

 

Kuća je udaljena 16 km od Bajine Bašte. Nalazi se na samo 1 km od centra Kaludjerskih Bara. Do kuće ima 300 m sesoskog puta. Okružena je predivnom prirodom i borovom šumom. Kod nas se možete prijatno odmoriti i uživati u predivnoj lepoti Planine Tare.
 

 

U blizini Kuće se nalazi:
-Restoran “KURTA” (600m), HOTEL “BELI BOR” (1100m), Staza sa sankanje (600m), Staza za skijanje (600m), “MIF PETROL” (Benzniska pumpa 600m), Samoposluga (700m), Restoran “JEREMICAK” (700M), Market “NARCIS” (700m), Sportski tereni (750m), Internet café (700), HOTEL “OMORIKA” (1200m).

 

 

 

 

Kuća za odmor STEVANOVIĆ - Kaluđerske Bare - planina Tara

 

Kuća raspolaze sa: Dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom, Kupatilom sa tušem i veš masinom, dve spavaće sobe (jedna soba sa francuskim ležajem, druga soba sa trosedom na razvlačenje).
-Postoji mogucnost razvlacenje ugaone garniture u dnevnom boravku za jos 2 osobe. Televizor je sa Total TV paketom kanala. U kući je besplatan bežični internet. Grejenje je centralno na pelet. Ispred je parking.
Maksimalan kapacitet je 6 osoba.
 

 

Obavezno treba posetiti: Etno selo, Ergelu konja, Vidikovac Crnjeskovo, Manastirske stanove sa crkvom, Mesta za izlet: Hajdučku cesmu, jezerce Jarevac, šetnu stazu Ladjevac.

Od nas se možete praviti i izlete do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore. Obici grad Mecavnik, Zlatibor, Bajina Basta ili se leti okupati na Perucackom jezeru.

 

 

 

 

 

Kontakt telefon:

+381 605466308

Email: kucazaodmorstevanovic@gmail.com
Pogledajte lokaciju na Google mapi