Planinska kuća MASLAČAK je novoizgrađen planinski objekat koji se nalazi na Osluši, 5 km od Mitrovca.

Raspolažemo sa dva konforna i komplet opremljena apartmana.

Svojim komforom naša kuća opravdava očekivanja svakog posetioca.

 

 

U lepo uređenom dvorištu sa letnjikovcem, zidanim roštiljem i ljuljaškama provešćete prijatne trenutke na ovoj lepoj planini.

Osluša se nalazi u blizini Mitrovca iznad strmih padina prema Drini neposredno uz tarsku magistralu. U morfološkom pogledu područje Osluše se generalno može okarasterisati kao zatalasana visoravan, prosečne nadmorske visine oko 1000 m. Idealno je mesto za planinski biciklizam i duge šetnje šumskim putevima.

 

 U neposrednoj blizini kuće je vidikovac sa pogledom na reku Drinu i Bajinu Baštu.

Šume su pravo obeležje Osluše, od kojih su neke teško prohodne. Šume zauzimaju procentualno najveći deo površine. Vrste koje preovlađuju su smrča, beli bor, mada ima i crnog, zatim kleka,  jela... Proplanci i poljane smešteni su između šumskih celina i na njima preovlađuju planinske trave od kojih su mnoge lekovite.

 

Telefoni za informacije i rezervacije:
064/8969-238 Vera Cvijović

064/8969-287 Andrijana Cvijović
064/8969-236 Dragan Cvijović
e-mail: andrijana357@gmail.com

 

 

 

Planinska kuća MASLAČAK - Osluša - planina Tara

 

Kuća se sastoji od dva apartmana od kojih svaki raspolaže dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom, sobom sa francuskim ležajem i kupatilom. Apartman 1 ima jednu terasu a apartman 2 dve.

Grejanje je centralno.

 

Apartman 1
 
Apartman 2
     

 

Od nas se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Kaluđerske Bare, Perućac i grad Bajinu Baštu.