Kuće se nalaze na Kaludjerskim Barama na Tari na putu prema manastiru Srpskih Svetitelja i argeli.
Planinske kuće Milosavljević sadrže dve kuće, kuća A i kuća B.
Kuća A 135m˛- raspolaže sa velikim dnevnim boravkom,trpezarijom,kuhinjom,tri spavaće sobe sa francuskim ležajevima i dva kupatila.
Kuća B 60m˛- raspolaže dnevnim boravkom,kuhinjom,trpezarijom,kupatilo i dve spavaće sobe jedna sa francuskim ležajem dok u drugoj su dva samca.
Na raspolaganju veliko dvorište sa dva letnjikovca ,natkrivenim parkingom, besplatnim internetom i kablovskom televizijom, grejanje je na struju - norveški radijatori i kamin na drva.
Učiniće Vaš boravak prijatnim na našoj planinskoj lepotici.
Obe kuće su komplet opremljene

 

Od naših planinskih kuća se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Zlatibor i grad Bajinu Baštu ili se okupati na Perućačkom jezeru.

 

 

 

U blizini kuće se nalazi hotel "Beli bor", Ergela konja, Manastirski stanovi i crkva, vidikovac sa koga se pruža lep pogled na Bajinu Baštu i manastir Raču, ski staze sa školom skijanja, nacionalni restoran «Radmilovac» a na manje od 2 kilometra udaljenosti je  hotel «Omorika» sa bazenom.

 

   

 

 

 

Planinske kuće "Milosavljević" - Kaluđerske Bare - planina Tara

 

Kuća A 135m˛

raspolaže sa velikim dnevnim boravkom,trpezarijom,kuhinjom,tri spavaće sobe sa francuskim ležajevima i dva kupatila.
 

 

 

Kuća B 60m˛

raspolaže dnevnim boravkom,kuhinjom,trpezarijom,kupatilo i dve spavaće sobe jedna sa francuskim ležajem dok u drugoj su dva samca.
 

 

Telefoni za informacije i rezervacije:

+381 63 8782008

+381 63 7607937

E-mail: ivanalesia@gmail.com

Lokacija na Google mapi