Tara Hiking Center

Mi se nalazimo na Kaluđerskim barama u srcu nacionalnog parka u borovoj šumi kod hotela"Omorika".
 

Kućica je idealna za odmor sa decom jer je dvorište prelepo u hladu stogodišnjih borova sa dosta ležaljki, klupica i rekvizita za igru. Prodavnica i hotel Omorika su blizu tako da obroke možete da uplatite u hotelu Omorika. Obroci su povoljni a hrana odlična.


“Ukoliko želite da pobegnete od gradske vreve, pešačite kroz nestvarnu lepotu planine Tare, ili da odmarate uz dobru knjigu i pucketanje vatre ovo je defnitvno taj mir koji tražite.”
Jovana, Beograd

 

Za informacije i rezervacije pozovite nas!
Kontakt tel: 069/322-6316

E-mail: tarahikingcenter@gmail.com

Lokacija na Google mapi

 

 

TARA HIKING CENTER - Kaluđerske Bare - planina Tara

 

Vikendica raspolaže sa :
Dnevnim boravkom i komplet opremljenom kuhinjom,
Tri spavaće sobe, 2 kupatila i  velikim dvorištem.

Izuzetno je pogodna za boravak dve ili tri porodice zbog kapaciteta od ukupno 14 kreveta. Takođe za grupe planinara ili prijatelja.
Grejanje u sobama je na struju dok se u dnevnom boravku loži vatra.
 

Pravi duh planine oseti se kroz pucketanje vatre, čašicu dobre rakije i šolju vrućeg čaja. Ovde ćete sigurno naći svoj mir i beg od gužve i stresa.
Za ljubitelje planinarenja ili samo laganog pešačenja napravićemo program u skladu sa vašim vremenom boravka, obezbedićemo vam mape i vodiča ukoliko je to potrebno.
 

Sa nama ili sami možete posetiti i ostale znamenitosti u okolini: Užice, Bajina Bašta, Zlatibor, Višegrad, Manastir Rača iz 13.veka, zatim vidikovce: Banjska stena, Kozji Rid, Crnjeskovo, Bilješka stena, kao i turističke atrakcije: Drvengrad, Šarganska osmica, Andrićgrad idr.