Apartmani Bozic na Tari

 

Apartmani "Božić" se nalaze na Kaludjerskim barama. Objekat je počeo sa radom početkom 2007. godine i kompletno je opremljen novim nameštajem. Sastoji se od 4 nezavisna apartmana.

Udaljeni su od hotela „Omorika“ 1 kilometar a od restorana „Kurta“ 1,3 km.

Do objekta se moze doći kolima a obezbedjena su i parking mesta.

 

Od nas se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Zlatibor i grad Bajinu Baštu.

 

 

Telefon za informacije i rezervacije:

  • 031/865-434
  • 064/ 47-44-223
  • 063/ 447-318

Vlasnik: Radan Božić

Pogledajte lokaciju na Google mapi

 

 

Apartman 1 se nalazi u prizemlju i raspolaže sa sobom u kojoj se nalazi francuski ležaj i još jedan ležaj, kuhinjom sa trpezarijom i kupatilom. Soba je opremljena sa televizorom i mužičkom linijom. Kuhinja je komplet opremljena.

Apartman 1

 

Apartman 2 se takođe nalazi u prizemlju i sastoji se od sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj i još jedan ležaj,kuhinje sa  trpezarijom  i kupatilom. U sobi se nalazi televizor i radio kasetofon sa cd plejerom.  Kuhinja je komplet opremljena.

Apartman 2

 

Apartman 3 se nalazi na spratu i sastoji se od sobe u kojoj se nalazi kauč i jedan francuski ležaj, kuhinje sa  trpezarijom i kupatilom. Kuhinja je komplet opremljena. U sobi se nalazi televizor i radio kasetofon sa cd plejerom.

Apartman 3

 

Apartman 4 se nalazi na spratu i sastoji se od sobe u kojoj se nalazi kauč i jedan francuski ležaj, kuhinje sa  trpezarijom i kupatilom. Kuhinja je komplet opremljena. U sobi se nalazi televizor i radio kasetofon sa cd plejerom.

Apartman 4

 

Svi apartmani su kompletno opremljeni i pružaju savršen komfor. Grejanje apartmana je sa pećima na drva i plin.