Vila Teodora u Šljivovici na planini Tari

 

Vikendica se nalazi u Račanskoj Šljivovici, 20 km. udaljena od Bajine Bašte, 5 km. od  Kaluđerskih bara prema Mitrovcu na Tari ( od Mitrovca udaljena 13 km.)

 

Vikendica spolja
Roštilj i česma Etno galerija

 

 

 

d našeg smešja se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Zlatibor i grad Bajinu Baštu ili se okupati na Perućačkom jezeru.

 

 

 

 

 

Vila "Teodora" - Račanska Šljivovica - planina Tara

 

Vila je udaljena od asvaltnog puta 400 m. u livadi sa šumom u pozadini, usamljena. Raspolaže sa opremljenom kuhinjom, kupatilom sa kadom, dnevnom sobom od 16 mē (ležaj – rasklopljen francuski) u prizemlju. U potkrovlju su tri spavaće sobe + mini etno galerija (jedna soba sa 2 kauča – 15 mē, jedna soba od 10mē nad terasom – dvosed – ležaj i jedna jednokrevetna dečja soba od 6mē ).

Slike vile

 

Okolo vile je prostrano dvorište sa ozidanim roštiljem, česmom sa širokim pogledom na okolne šume i livade. Idealno za odmor sa mogućnošću obilaska planine Tare, jezera Perućac i Zaovine (ribolov), Kaluđerskih bara( pošta, prodavnice, hoteli „Omorika“ i „Beli bor“). U blizini vikendice se nalazi i ski lift.

 

Obavezno posetite:

Brana i jezerce "Jarevac" se nalaze u Šljivovici, ispod hotela "Šljivovica" i put do njega je adekvatno obeležen od strane Nacionalnog Parka "Tara".

Jezerce je lepo uređeno i idealno je mesto za piknik i odmor u prirodi.

 

 

 

Telefoni za informacije:

064/ 0271-200

064/ 8475 – 219

031/865-157

Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Vlasnik - Malinić Milan, Bajina Bašta

Jovana Jovanovića Zmaja 14