Kompletno renovirana, moderno opremljena svetla i udobna vikendica na Tari u naselju Račanska Šljivovica, oko 5 minuta udaljeno od Kaludjerskih Bara, restorana i prodavnica. Ski lift je oko 150 metara od nas. Okružena je četinarima na sunčanoj padini, sopstveni parking uz glavnu ulicu, mir i privatnost.

4 sobe svaka sa terasom i dva kupatila na dva nivoa, nov kvalitetan nameštaj i pokućstvo.


Idealno za dve porodice do 8 osoba (4 bračna kreveta).
 

Ski lift i škola skijanja se nalaze u blizini vikendice.

 

 

 

Vikendica JELEN - Račanska Šljivovica - planina Tara
 

U prizemlju se nalazi velika svetla i udobna dnevna soba sa Ikea- kaučem na rasklapanje, stolom za 8 osoba, muzičkim uređajem, izlazom na veliku ulaznu terasu. Kompletno opremljena kuhinja (veliki toaster, mikseri, vinske čaše itd). Kupatilo sa tuš kabinom i mašinom za veš. Druga dnevna soba ima takođe Ikea-kauč na rasklapanje, peć na drva i izlaz na drugu veliku terasu.
Sprat: hodnik sa garderobom, kupatilo sa luksuznom kadom iz koje se pruza pogled u tarski pejzaž, dve spavace sobe svaka sa bračnim krevetom i sopstvenom terasom.

Norveški i uljani radijatori i peć na drva. 
Odličan internet i TV sa svim ino i domacim kanalima. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Na placu od 8 ari nalaze se veliki borovi, jelke, breza, lešnik, trešnja, šljive, a tu rastu i šumske jagode, ribizle, maslačak...
 

   
       

 

Brana i jezerce "Jarevac" se nalaze u Šljivovici, ispod hotela "Šljivovica" i put do njega je adekvatno obeležen od strane Nacionalnog Parka "Tara". Jezerce je lepo uređeno i idealno je mesto za piknik i odmor u prirodi.

 

Telefon za informacije i rezervacije:

+381 69 668171

E-mail: tpgoellner@icloud.com

 

Pogledajte lokaciju na Google mapi