Vila BOJANA - Izdavanje Apartmana

Zaovine - planina Tara

 

Lux apartmani sa pogledom na jezero.

 

Naša planinska kuća se nalazi na poluostrvu Samar i udaljena je 1,5km od brane na jezeru.

Od asvaltnog puta makadamom je 600 metara. Od jezera je udaljena samo 40 metara.

Vila Bojana je novoizgrađeni objekat koji raspolaže sa 5 apartmana. Apartmani su lepo opremljeni i urađeni su u kombinaciji drveta i plemenitog kamena, zvučno i toplotno izolovani.

Svaki apartman ima zaseban ulaz, svoju kuhinju, kupatilo, terasu sa pogledom na jezero, obezbeđen parking i mogućnost korišćenja čamca.

Besplatan je bežični internet. Televizija je MTS IPTV.

 

 

Od jezera Zaovine može se otići i do Mokre Gore, obići Mećavnik, Predov Krst, Zlatibor i Bajina Bašta, Manastir rača...

 

Pogledajte lokaciju na Google mapi:

 

Ako želite da se istinski dobro odmorite i opustite posetite nas i rezervišite na vreme.

Telefon za informacije i rezervacije:

 

 

 

 

Apartman 1 je površine 75m2 - Raspolaže sa 1 spavaćom sobom, 1 dnevnim boravkom, opremljenom kuhinjom, kaminom,Tv, Wi-Fi ,kupatilom, velikom terasom sa pogledom na jezero i roštiljem. Pogodan je za 7 osoba, porodicu sa malom decom i kućnim ljubimcima

 

Apartman 3 je površine 33m2 i izrađen je u kombinaciji drveta i kamena. Ima opremljenu kuhinju i sopstveno kupatilo. Apartman ima svoju zasebnu terasu sa pogledom na jezero.

 

 

 

Apartman 4 je površine 30m2. Kombinacija drveta i kamena u ovom apartmanu predstavlja poseban ugođaj. U ovoj jedinici ima jedan veći ležaj za dvoje sa mogućnošću trećeg ležaja za još jednu osobu. Ima opremljenu kuhinju i svoje kupatilo. Zasebna terasa u ovom apartmanu takođe gleda prema jezeru.

 

 

 

Apartman 5 je površine 33m2 - Četvorokrevetni. Izrađen je u kombinaciji drveta i kamena. Ima opremljenu kuhinju i sopstveno kupatilo. Sa zasebne terase je predivan pogled na jezero.

 

 

 

Apartman 6 je površine 80m2 - Četvorokrevetni sa mogućnošću dodavanja još dva ležaja. Ima opremljenu kuhinju i sopstveno kupatilo. Idealan je za one koji su ljubitelji drveta jer je 100% u drvetu kao i terasa sa pogledom na jezero.