Vila BOJANA - Izdavanje Apartmana

Zaovine - planina Tara

 

 

 Novoizgrađeni i konforni

Lux apartmani sa pogledom na jezero.

 

Ako želite da se istinski dobro odmorite i opustite posetite nas i rezervišite na vreme.

Plaža ispod vile

Od jezera Zaovine može se otići i do Mokre Gore, obići Mećavnik, Predov Krst, Zlatibor i Bajina Bašta, Manastir rača...

 

 

Zaovine su poznate po kristalno čistim jezerima, bogatim velikim brojem različitih vrsta riba gde se još uvem mogu naći primerci autohtone vrste pastrmke potočare.

Čuvene su i kao mesto na kojem je otkriven živi fosil biljnog sveta, Pančićeva omorika.

U zaseoku Đurići 1875. godine čuveni botaničar Josif Pančić otkriva novu "felu" endemoreliktnu vrstu četinara kojoj daje naziv Pančićeva omorika (Picea omorika). Zaovine su jedino stanište Pančićeve omorike na serpentinitu.

 

U akumulacijama je evidentirano 14 vrsta riba, predstavnika 6 familija: potočna pastrmka, kalifornijska pastrmka, skobalj, klen, mrena i dr.

 

Pogledajte lokaciju na Google mapi:

 

 

Telefon za informacije i rezervacije:

 

 

 

Vila "Bojana" - Izdavanje Apartmana -

se nalazi na poluostrvu Samar i udaljena je 1,5km od brane na jezeru.

Od asvaltnog puta makadamom je 600 metara. Od jezera je udaljena samo 40 metara.

Vila Bojana je novoizgrađeni objekat koji raspolaže sa 5 apartmana. Apartmani su lepo opremljeni i urađeni su u kombinaciji drveta i plemenitog kamena, zvučno i toplotno izolovani.

Svaki apartman ima zaseban ulaz, svoju kuhinju, kupatilo, terasu sa pogledom na jezero, obezbeđen parking i mogućnost korišćenja čamca.

 

Apartman 1 je površine 75m2 - Četvorokrevetni. Raspolaže sa velikim dnevnim boravkom sa opremljenom kuhinjom, kupatilom i velikom terasom sa pogledom na jezero. Pogodan je za porodicu sa malom decom.

 

Apartman 3 je površine 33m2 i izrađen je u kombinaciji drveta i kamena. Ima opremljenu kuhinju i sopstveno kupatilo. Apartman ima svoju zasebnu terasu sa pogledom na jezero.

 

 

Apartman 4 je površine 30m2. Kombinacija drveta i kamena u ovom apartmanu predstavlja poseban ugođaj. U ovoj jedinici ima jedan veći ležaj za dvoje sa mogućnošću trećeg ležaja za još jednu osobu. Ima opremljenu kuhinju i svoje kupatilo. Zasebna terasa u ovom apartmanu takođe gleda prema jezeru.

 

 

Apartman 5 je površine 33m2 - Četvorokrevetni. Izrađen je u kombinaciji drveta i kamena. Ima opremljenu kuhinju i sopstveno kupatilo. Sa zasebne terase je predivan pogled na jezero.

 

 

Apartman 6 je površine 80m2 - Četvorokrevetni sa mogućnošću dodavanja još dva ležaja. Ima opremljenu kuhinju i sopstveno kupatilo. Idealan je za one koji su ljubitelji drveta jer je 100% u drvetu kao i terasa sa pogledom na jezero.