Apartmani Jovanović - Mitrovac na Tari

 

Vila ĆIRIĆ Apartmani se nalaze na Mitrovcu, u naselju Novakovići, 200 metara od glavnog puta.

U blizini je ski-staze i Dečijeg odmarališta.

Raspolažemo sa dva komplet opremljena apartmana.

U objektu je besplatan bežični interneta a televizori su sa Total Tv satelitskim paketom kanala.

 

U blizini apartmana su tereni za mali fudbal i košarku, restoran, prodavnica mešovite robe. Na Mitrovcu se nalaze i ski-staze za decu i početnike u skijanju.

Izuzetno je pogodan teren za planinski biciklizam.

Obavezno posetite Banjsku stenu, jedan od najlepših vidikovaca Srbije. Informišite se o Tari u vizitorskom centru Nacionalnog Parka koji je u blizini naših apartmana.

 

 

Za ljubitelje ribolova i sportova na vodi, u neposrednoj blizini su planinsko jezero u Zaovinama, jezero Perućac i niz drugih, zanimljivih turističkih destinacija: Manastir Rača, kanjon Drine, Kozija stena sa vidikovcem, Mokra Gora i čuvena "Šarganska osmica".

 

 

 

Mitrovac se nalazi na oko 1080 m nadmorske visine. On se posebno izdvaja po povoljnim klimatskim uslovima sa velikim brojem sunčanih dana. Na samom Mitrovcu se nalazi lovački dom i objekti Centra dečijih letovališta i oporavilišta iz Beograda.

 

 

 

 

 

VILA ĆIRIĆ APARTMANI  - Mitrovac - planina Tara

U prizemlju objekta se nalazi četvorokrevetni studio apartman sa kuhinjom i kupatilom. Grejanje je kaminom na drva.

 

 

Na spratu se nalazi jedan komforan apartman na dva nivoa sa dnevnim boravkom, kupatilom i kuhinjom u prizemlju i dve dvokrevetne sobe (jedna sa francuskim ležajem a jedna dvokrevetna) i terasu na spratu. Ispred je velika terasa. Grejanje je mermernim radijatorima na struju i kaminom na drva.

 

 

VIDEO PREZENTACIJA SMEŠTAJA

 

 

Telefoni za informacije i rezervacije: