Vila "Natalija" se nalazi u centralnom delu Osluše, na 960 metara nadmorske visine.

Mir, tišina, prijatan ambijent, lepa priroda i izuzetni klimatski faktori koji krase Oslušu, omogućiće da uživate u svom odmoru.

 

Osluša se nalazi u blizini Mitrovca iznad strmih padina prema Drini neposredno uz tarsku magistralu. U morfološkom pogledu područje Osluše se generalno može okarasterisati kao zatalasana visoravan, prosečne nadmorske visine oko 1000 m. Idealno je mesto za planinski biciklizam i duge šetnje šumskim putevima.

 

 

 

 

Vila "Natalija" - Osluša - planina Tara

U prizemnom delu se nalazi konforan dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, soba sa francuskim ležajem, kupatilo i velika terasa.

Na spratu su tri dvokrevetne sobe i kupatilo.

 

 U neposrednoj blizini vile je vidikovac sa pogledom na reku Drinu i Bajinu Baštu.

Šume su pravo obeležje Osluše, od kojih su neke teško prohodne. Šume zauzimaju procentualno najveći deo površine. Vrste koje preovlađuju su smrča, beli bor, mada ima i crnog, zatim kleka,  jela... Proplanci i poljane smešteni su između šumskih celina i na njima preovlađuju planinske trave od kojih su mnoge lekovite.

 

 

Od nas se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Kaluđerske Bare, Perućac i grad Bajinu Baštu.

 

Telefoni za informacije i rezervacije: