˙ţ Vila "Vetrovi ruža" - Osluša - planina Tara

Vila "Vetrovi ru~a" - Osluša - planina Tara

 

Vila "Vetrovi ruža" se nalazi na Osluši - 5 kilometara od Mitrovca i 14 od Kaluđerskih Bara. Na samo 100 metara od prelepog vidikovca, veliko dvorište, opremljenost vile kao i ljubaznost domaćina učiniće da provedete lep odmor na ovoj planinskoj lepotici.

OOBJEKAT JE I NA PRODAJU.

 

 

Osluša se nalazi u blizini Mitrovca, iznad strmih padina prema Drini ,neposredno uz tarsku magistralu.

U morfološkom pogledu područje Osluše se generalno može okarasterisati kao zatalasana visoravan, prosečne nadmorske visine oko 1000 m. Idealno je mesto za planinski biciklizam i duge šetnje šumskim putevima.

 

Od naše vile se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Kaluđerske Bare, Perućac i grad Bajinu Baštu.

 

 

 

 

 

Vila "VETROVI RUŽA" - Osluša - planina Tara

Vila raspolaže velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom, sobom sa francuskim ležajem, kpatilom i terasom u prizemlju.

Na spratu su dve dvokrevetne sobe.

Sve je komplet opremljeno. Grejanje centralno sa kaminom na drva.

 

 

Na samo 100 metara od vile je vidikovac sa pogledom na reku Drinu i Bajinu Baštu.

Oslusa na Tari je idealno mesto za duge setnje u prirodi i rehabilitaciju plucnih i anemicnih bolesti.

 

Šume su pravo obeležje Osluše, od kojih su neke teško prohodne. Šume zauzimaju procentualno najveći deo površine. Vrste koje preovlađuju su smrča, beli bor, mada ima i crnog, zatim kleka,  jela... Proplanci i poljane smešteni su između šumskih celina i na njima preovlađuju planinske trave od kojih su mnoge lekovite.

 

 

 

 

Telefon za informacije i rezervacije:

063/8938-510