TV emisija ''Vino & Vinogradarstvo'' je, za devet godina, obišla preko 400 vinarija i sa pažnjom i ljubavlju izveštavala o njihovom radu i njihovim vinima, a kao rezultat te ljubavi nastala je i Vinska kuća na Tari koja, pored ukusne hrane i vrhunskih vina nudi i udobne I funkcionalne apartmane, što omogućava kompletno uživanje u divnom ambijentu.


U okviru Vinske kuće nalazi se restoran sa preko 100 mesta, sa ponudom tradicionalne i ukusne domaće kuhinje kao i lokalnh specijaliteta - zakuska sa Tare, domaći sirevi, pršute, kulen… U restoranu je na raspolaganju i veliki izbor vrhunskih vina, a oni koji žele da u njima uživaju I u sopstvenom domu, mogu da ih nabave u vinoteci, koja je u sklopu Vinske kuće.
 

U blizini naše vinske kuće se nalazi Informativni centar NP Tara (50m), Dečije odmaralište grada Beograda,sportski tereni...

Za ljubitelje ribolova i sportova na vodi, u neposrednoj blizini su planinsko jezero u Zaovinama ( 6 km), jezero Perućac (10 km) i niz drugih, zanimljivih turističkih destinacija: Manastir Rača, kanjon Drine, Kozija stena sa vidikovcem, Mokra gora i čuvena "Šarganska osmica".

 

 

VINSKA KUĆA TARA - Restoran i smeštaj - Mitrovac - Planina Tara

 

Vinska kuća je smeštena u centru Mitrovca, u Nacionalnom parku Tara, i raspolaže moderno uređenim apartmanima sa besplatnim bežičnim internetom u celom objektu.
 

 

APARTMANI
 

 

Jednom rečju, Vinska kuća Tara nudi uživanje u kvalitetnom smeštaju, ukusnoj hrani i vrhunskim vinima, lepoj prirodi i sportovima I sve to po veoma povoljnim cenama.

 

 

 

POGLEDAJTE LOKACIJU NA GOOGLE MAPI

 


 

Telefoni za informacije i rezervacije:

+381 64 4882 507

+381 31 3859799
е-mail:
office@vinoivinogradarstvo.net

  • Mitrovac, bb – u blizini dečijeg odmarališta