Prelepi vidikovci, planinska jezera, priroda u njenom izvornom obliku, veliki broj staza za pešačenje i planinski biciklizam, lov, ribolov i brojne druge aktivnosti u prirodi za decu i odrasle koje možemo organizovati za vas su samo neki od razloga zašto vaš odmor da provedete u brvnarama „Sestre“ koje se nalaze na 1.300 metara nadmorske visine na padinama Nagramka pored sela Sekulići. U blizini se nalazi etno restoran, a dečije odmaralište „Mitrovac“ i jezero Zaovine su udaljeni 5 km. Brvnare su završene krajem februara 2020. godine i predstavljaju rezultat desetogodišnje zaljubljenosti bračnog para i njihove tri ćerke u lepote Tare.


 

Još slika .......ovde

 

 

 

 

Telefon za informacije i rezervacije:

+381 66 048181
Email: borislav999@yahoo.com
Pogledajte lokaciju na Google mapi

 

 

BRVNARE SESTRE - Sekulići - Zaovine - planina Tara

 

  • Brvnara „Sestra-1“ koja može primiti do 6 osoba raspolaže terasom, dnevnom sobom, dve spavaće sobe i kompletno opremljenim kupatilom i kuhinjom. Dnevna soba je opremljena ugaonom garniturom, LED televizorom sa POLARISOM kablovskom televizijom, norveškom peći na drva „JOTUL“, klub stolom i masivnim drvenim stolom i stolicama ručne izrade. Zidovi dnevne sobe su urađeni od drveta i tradicionalne crvene cigle.
    U potkrovlju se nalaze dve spavaće sobe sa norveškim radijatorima. U jednoj od njih je postavljen prozor dimenzija 1,8 x 1,2 metara koji pruža zadivljujući panoramski pogled. Između soba se pruža mali hodnih u kome su postavljene police za odlaganje stvari. Sobe su opremljene sa po dva kreveta za jednu osobu sa noćnim stolovima i lampama.
    Bežični internet je dostupan.

Brvnara „Sestra-1“

 

 

 

  • Brvnara „Sestra-2“, kapaciteta do 6 osoba, je nešto luksuznija od „Sestre-1“. Raspolaže terasom, dnevnom sobom, kompletno opremljenim kupatilom i kuhinjom i velikom spavaćom sobom-galerijom. Dnevna soba je opremljena ugaonom garniturom, LED „smart“ televizorom sa POLARISOM kablovskom televizijom, norveškom peći na drva „JOTUL“, klub stolom i masivnim drvenim stolom i stolicama ručne izrade. Zidovi dnevne sobe su urađeni od drveta i prirodnog kamena.
    Potkrovlje predstavlja spavaću sobu površine oko 30 kvadrata u potpunosti obloženu autentičnim drvetom sa Tare. Soba je opremljena sa jednim velikim bračnim krevetom i dva kreveta za po jednu osobu i velikim norveškim radijatorom. Posebna atrakcija je prozor dimenzija 2 x 1,6 metara koji pruža zadivljujući panoramski pogled.
    Bežični internet velike brzine je dostupan.

Brvnara „Sestra-2“

 

Brvnara „Sestra-3“ koja može primiti do 6 osoba raspolaže terasom, dnevnom sobom, dve spavaće sobe i kompletno opremljenim kupatilom i kuhinjom. Dnevna soba je opremljena ugaonom garniturom, LED televizorom sa kablovskom televizijom, norveškom peći na drva „JOTUL“, klub stolom i masivnim drvenim stolom i stolicama ručne izrade. Zidovi dnevne sobe su urađeni od drveta i kamena sa četvorostrukom izolacijom. Prostrano kupatilo poseduje staklenu tuš kabinu, lavabo sa česmom, ormarićem i ogledalom (sa osvetljenjem), WC šolju i fen za sušenje kose.
U potkrovlju se nalaze dve spavaće sobe od kojih je jedna opremljena sa dva jedinačna ležaja, a jedna sa bračnim ležajem. Spavaća soba sa bračnim ležajem koja se nalazi u prednjem delu potkrovlja poseduje panoramski prozor dimenzija 2 x 1,6 metara koji pruža zadivljujući pogled. Između soba se pruža mali hodnik. Sobe su opremljene sa noćnim stolovima i lampama, kao i policama za odlaganje odeće i privatnih stvari.
Bežični internet velike brzine je dostupan.

 

Brvnara „Sestra-3“

 

 

 

 

 

 

-