Bungalovi AIR Zaovine  su novoizgrađeni objekti za smeštaj u zaseoku Jelisavčići u Zaovinama na planini Tari.
Raspolažemo sa dva bungalova i velikim zajedničkim letnjikovcem sa zidanim roštiljem. Sve je komplet opremljeno. Besplatan je bežični internet. Televizija je Total TV. Grejenje je na struju. Ispred bungalova ima mesta za parking. 
 

 

 
LETNJIKOVAC I ZIDANI ROŠTILJ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telefon za informacije i rezervacije:

0644500304 

Email: szrasbaric@gmail.com

Pogledajte lokaciju na Google mapi

 

 

BUNGALOVI AIR ZAOVINE - planina Tara

 

CENOVNIK:  BUNGALOV -1 - 30 Evra/ Dan a u bungalovu 2 - 50 Evra/Dan. Cena zavisi i od broja gostiju i dužine boravka. Za praznike cene su uvećane.

Bungalov 1 je idalan za smeštaj dve odrasle osobe. Raspolaže dnevnim boravkom sa kuhinjom, kupatilom i natkrivenom terasom. 

BUNGALOV 1
       

 

U bungalovu 2 se mogu smestiti četiri odrasle osobe. Raspolaže dnevnim boravkom sa kuhinjom i kupatilom. Oba ležaja u ovom bungalovu se razvlače u fracuski ležaj.

 

VIDEO PREZENTACIJA SMEŠTAJA

 

 

Zaovine su poznate po kristalno čistim jezerima, bogatim velikim brojem različitih vrsta riba gde se još uvek mogu naći primerci autohtone vrste pastrmke potočare.

Čuvene si i kao mesto na kojem je otkriven živi fosil biljnog sveta, Pančićeva omorika. U zaseoku Đurići 1875. godine čuveni botaničar Josif Pančić otkriva novu „felu“, endemoreliktnu vrstu četinara kojoj daje naziv Pančićeva omorika (Picea omorika). Zaovine su jedino stanište Pančićeve omorike na serpentinitu.