Šumska kuća je izgradjena 1958 godine, a potpuno renovirana u decembru 2016. godine. Nalazi se u Nacionalnom Parku Tara, na planini Tari, a jedna je od prvih kuća za odmor na ovom delu Tare.

Kuća je podeljena u dva apartmana, sa zasebnim ulazima i na razlicitim nivoima. Rentirajte mali apartman za par, veliki apartman za porodični odmor ili kompletnu kuću za drušvo (najviše 10 odraslih osoba). Smeštena je u borovom šumrku, izolovana od buke i prolaznika, ali ipak na samo minut hoda od hotela Omorika, 50m od obližnjeg marketa, 150m od teniskih terena, fudbalskog igrališta i restorana Jeremičak. U blizini kuće je šetna i trim staza.

 

 

Nudimo Vam i mogućnost organizovanja planinarskih, alpinističkih i kanjoning tura na najaktraktivnijim lokacijama planine Tare kao i rafting rekom Drinom i plovidbu kanjonom jezera Perućac.

 

 

U blizini kuće je staza za skijanje, sankanje, sportski tereni, ergela konja, etno selo, vidikovac Crnjeskovo, manastirski stanovi sa crkvom, malo dalje je Hajdučka česma i jezerce i brana Jarevac.

 

 

Od nas se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Zlatibor, Bajina Bašta ili se okupati na Perućačkom jezeru.

 

 

Šumska kuća je "Pet friendly", pa na odmor možete povesti i Vašeg ljubimca. Poseduje besplatan parking, vešernicu, sa mašinom za pranje i mašinom za sušenje veša, veliko dvorište pogodno je za dečiju igru ili gde ćete slobodno pustiti Vašeg ljubimca. Kapacitet kuće je maksimalno deset odraslih osoba.
Savršeno smo mesto za individualne putnike, parove, porodicu ili veće društvo!

 

 

 

Šumska Kuća - Kaluđerske Bare - planina Tara

 

Veći apartman "Home" od 45m2 je predvidjen za četiri osobe. Raspolaže sa dve spavaće sobe, jedna je sa bračnim, a jedna sa dva singl kreveta, moderno opremljenom kuhinjom sa trpezarijom i kupatilom. Grejanje je na struju, norveškim radijatorima. Ispred apartmana postoji još jedno mesto za uživanje, veliki drveni sto i komforne klupe sa pogledom na borovu šumu, ognjište za vatru i roštilj. Ovaj kutak može postati Vaša dnevna soba ili trpezarija na otvorenom!

 

Apartman HOME
 

 

Manji apartman " CAVE" je napravljen da bude Vaša privatna pećina! Ovaj apartman od 25m2 idealan je za dve osobe. Odlično sačuvani kameni zidovi i drvene grede datiraju još iz 50ih godina. Ovaj rustičan prostor u spoju sa modernom kuhinjom, kupatilom u kamenu, kaminom i pećinom u kojoj cete spavanje, pružiće Vam potpuno novo iskustvo boravka na planini! Grejanje je podno, plus dodatno grejno telo. Kao i kod većeg apartmana, ispred, na kamenom pločniku je mesto za sedenje, ognjište za vatru i roštilj.

 

Apartman CAVE
 

 

 

 

Telefon za informacije i rezervacije:

  • +381 60 6403500

  • KONTAKTIRATI ISKLJUČIVO PORUKOM NA VIBER ILI WhatsUp

  • Email: sumskakucaplaninatara@gmail.com

GPS Koordinate:  N 43.88988, E 19.55821

Pogledajte lokaciju na Google mapi