Osetite čari najlepšeg odmora na Tari, uz pucketanje kamina, okruženi zelenilom, konforom, zastakljenom terasom i velikom dvorištu od 12 ari.
Vila Marković se nalazi na Osluši, 200 metara udaljena od prelepog vidikovca.

 

Ležaljke, veliki i mali drveni set za sedenje i zidani roštilj upotpuniće trenutke uživanja ispred vile.

Osluša se nalazi u blizini Mitrovca iznad strmih padina prema Drini neposredno uz tarsku magistralu. U morfološkom pogledu područje Osluše se generalno može okarasterisati kao zatalasana visoravan, prosečne nadmorske visine oko 1000 m. Idealno je mesto za planinski biciklizam i duge šetnje šumskim putevima.

 

 U neposrednoj blizini vile je vidikovac sa pogledom na reku Drinu i Bajinu Baštu.

Šume su pravo obeležje Osluše, od kojih su neke teško prohodne. Šume zauzimaju procentualno najveći deo površine. Vrste koje preovlađuju su smrča, beli bor, mada ima i crnog, zatim kleka,  jela... Proplanci i poljane smešteni su između šumskih celina i na njima preovlađuju planinske trave od kojih su mnoge lekovite.

 

Telefoni za informacije i rezervacije:
064/8682-502 Dušica

Pogledajte lokaciju na Google mapi

 

 

 

Vila MARKOVIĆ - Osluša - planina Tara

 

Vila raspolaže dnevnim boravkom, trpezarijom sa kuhinjom, zastakljenom terasom, natkrivenom terasom i kupatilom u prizemlju.
Na spratu su dve dvokrvetne sobe, jedna soba sa francuskim ležajem, kupatilo i terasa.
Sve je komplet opremljeno.
Grejanje je kaminom na drva i norveškim radijatorima na struju.

 

 

Od nas se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Kaluđerske Bare, Perućac i grad Bajinu Baštu.

 

     

 

 

VIDEO PREZENTACIJA