Vila Hajdučica na Tari

Vila  „Hajdučica“ nalazi se na centralnom platou regiona Kaludjerskih Bara. 

Kategorisana je sa četiri zvezdice * * * *

Udaljena je od restorana „Jeremičak“ oko 200m a od hotela „Omorika“ i restorana „Kurta“ oko 500 m. Novosagradjena pošta  je na svega 20m.

Do kuće se može doći kolima a obezbedjena su  i parking mesta.

Pogledajte lokaciju na Google mapi.

 

 

Objekat je tipa stare tarske kuće i izradjen je od prirodnih materijala. Obložen je borovom daskom, pokriven šindrom što mu daje posebnu lepotu i toplinu a kao takav savršeno se uklapa u prelepi tarski ambijent.

 

Kuća je završena početkom 2007. godine i kompletno je opremljen novim nameštajem. Sastoji se od 2 nezavisna apartmana.

  • Apartman u prizemlju je površine 30+9m2 i sastoji se od čajne kuhinje, trpezarije i veće sobe za spavanje. Predviđen je za smeštaj do četiri odrasle osobe a idealan je za porodični smeštaj. Sastavni deo apartmana je i nadkrivena terasa na kojoj se provode prijatni trenuci u letnjim mesecima.

  • Drugi apartman je površine 35m2 i predviđen je za smeštaj do 4 osobe. Sastoji se od čajne kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka i veće spavaće sobe. Miris borovog drveta, tarskih čajeva i pravi planinski ambijent, predstavljaju idealno mesto za odmor odakle ćete poneti idilične slike. Gostima ovog apartmana na raspolaganju je i letnjikovac ispred kuće.  

 

"Oba apartmana opremljena su frižiderom, mini šporetom i TV prijemnikom sa POLARIS satelitskim kanalima. Kuća je odlično termički izolovana a grejanje je C E N T R A L N O. U apartmanima nije dozvoljeno pušenje kao ni uvodjenje kućnih ljubimaca.

 

 

 

Telefon za informacije i rezervacije:

  • 064/ 22-30-395
  • e-mail: hajducica@yahoo.com

Kontakt osoba: Dragan