Vila Mitrovac - planina Tara

Vila se nalazi na blagom uzvišenju (200m), iznad beogradskog dečijeg odmarališta "Mitrovac na Tari".

 Njena izvanredna lokacija omogućava gostima korišćenje svih sadržaja ovog odmarališta, kao što su: sportski tereni, bazen, sauna, restorani, ambulanta...

 

Našim gostima na raspolaganju je letnjikovac i zidani roštilj u dvorištu vile.

 

 U neposrednoj blizini vile su i restorani Kačara i Vinska kuća, prodavnica mešovite robe kao i sportski tereni. Izuzetno je pogodan teren za planinski biciklizam.

 

 

 

 

 

 

Vila MITROVAC - planina Tara

 

Vila "Mitrovac" raspolaže sa dva komforna apartmana sa ukupno 8 ležajeva, od kojih, apartman na spratu je fizički odvojen.

 

 

 

Prizemni aprtman, površine 35m2

 

 

 
Apartman na spratu, površine 25m2

 

 

Vila je gradjena u planinskom stilu od drveta sa velikim dvorištem od 8 ari i lepo uredjenom zelenom ogradom, pruža komfor, mir i osećaj prijatnosti, njenim gostima, i leti i zimi.

 

 

Neposredno uz vilu "Mitrovac" nalazi se novi objekat - apartman sa četiri ležaja. Raspolaže sa dnevnim boravkom uz kuhinjski blok, sobom za roditelje i kupatilom.

 

 

 

 

 

 

Za ljubitelje ribolova i sportova na vodi, u neposrednoj blizini su planinsko jezero u Zaovinama ( 6 km), jezero Perućac (10 km) i niz drugih, zanimljivih turističkih destinacija: Manastir Rača, kanjon Drine, Kozija stena sa vidikovcem, Mokra gora i čuvena "šarganska osmica".

 

Telefoni za informacije i rezervacije:

031/865-027

031/859-708

064/270-24-31

064/918-95-33